Home » Dosszié » Dr. Vass Levente » Dúl a nyilatkozatháború Vass Levente és Frunda György között

Dúl a nyilatkozatháború Vass Levente és Frunda György között

2012. 3. 27.
Megosztás:

Vass Levente marosvásárhelyi RMDSZ-es polgármesterjelölt szerint Frunda György szenátor és neje, dr. Mártha Orsolya rágalmazási kampányt indított személye ellen. „Hallottuk a rágalmak egy részét RMDSZ-es találkozókon, másik részét a jelölésem után is Frunda saját rádiójában, amikor a belső szabályainkat is felrúgva, nem a megválasztott jelöltet támogatta" – írja újabb Facebook-bejegyzésében Vass Levente.

Megértem azokat a marosvásárhelyi embereket, akik védelem hiányában úgy érzik, hogy ki vannak szolgáltatva a forradalom után pozícióba került és túlgazdagodott politikusok kényének-kedvének, mert, ugye nekik mindent szabad.”  Az orvos-polgármesterjelölt ugyanakkor közölte: Frunda felesége is rendszeresen lejárató feljelentéseket küld Vass ellen és az általa vezetett urológia-kőtörő részleg ellen. „Szenátor úr, szenátor asszony még mire számítsak..., a jelöltségemet vagy a fejemet akarják!? Kérem, írják meg, hogy tudjam, hogy mire készítsem lelkileg a feleségemet és két szép kicsi gyermekemet!” – fogalmaz bejegyzésében Vass.

Frunda György egyébként a helyi Gaga Rádió egyik műsorának meghívottjaként Gigi Becalihoz hasonlította Vass Leventét, az RMDSZ marosvásárhelyi polgármesterjelöltjét. A szenátor Vass Levente román nyelvű Facebook-bejegyzésére kívánt reagálni, melyben a polgármesterjelölt azt írta: Frunda György el kellene hogy számoljon az elmúlt 20 évi szenátori tevékenységével.

Frunda úgy fogalmazott, Vass Levente úgy tesz, mint Gigi Becali bukaresti üzletember, a Steaua labdarúgócsapat tulajdonosa, aki rendre beleköt a nagy európai klubcsapatok vezetőibe, annak reményében, hogy figyelemre méltatják, de mindig válasz nélkül marad. Frunda szerint az sem véletlen, hogy Vass nem ismeri szenátori tevékenységét, hiszen nem is marosvásárhelyi. „Vass Levente mielott beszélne vagy írna valamirol, javasolom, hogy elobb olvasson utána” – jegyezte meg Frunda.

[Forrás: Krónika]
Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria