Home » Hírek » Erdély » Kolozs megye: tisztújít a Néppárt

Kolozs megye: tisztújít a Néppárt

2013. 2. 14.
Megosztás:

Február folyamán tisztújító közgyűléseket tartanak Kolozs megyében a Néppárt helyi szervezeteinél. A széki szervezet élére Filep Sándort választották, Egeresen Szőcs Lászlónak szavaztak bizalmat.

Február 10-én Széken tartottak tisztújító közgyűlést. A helyi szervezet elnökéül Filep Sándort választották. Alelnök Nagy János, míg elnökségi tag Csatári Zsuzsanna lesz. A közgyűlésen a szervezet és széki néppártos önkormányzati tanácsosok beszámolója is elhangzott, illetve az új elnökség ismertette terveit és programját.

Kolozs megye: tisztújít a Néppárt
Filep Sándor


Korábban, február 8-án Egeres községben tartottak tisztújítást. Ennek értelmében Szűcs László elnök, illetve Varga János és Péntek Levente alelnökök vezetik a helyi szervezetet. A közgyűlésen elhangzott: örvendetes, hogy több faluban is sikerült tevékenységet felmutatni, tagokat toborozni, a községben ugyanis korábban csak Jegenyén volt jelen a Néppárt.

A következő hetekben a Kolozs megyei Néppárt más helyi szervezete is megtartja tisztújító közgyűlését. A párt sajtóirodája decemberben közölte: az Országos Elnökség tagjai indokoltnak látják, hogy a párt helyi és megyei szervezetei 2013. február-március folyamán hívják össze a helyi közgyűléseket, illetve a megyei küldöttgyűléseket, és tartsanak tisztújítást.

[Forrás: az Erdélyi Magyar Néppárt Kolozs megyei szervezete]
Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria