Home » Hírek » Partium » Megalakult a Néppárt Bors községi szervezete

Megalakult a Néppárt Bors községi szervezete

2016. 2. 12.
Megosztás:

Bors Bihar megye azon községe, ahol a Néppárt, habár az előző választásokon kétszáz szavazót is fel tudott mutatni, a helyi szervezet megalakítását még sem vállalták. A helyiek elmondták többször is, az ok egyszerű: félnek a község vezetőitől és a várható következményektől.

Szerdán, február 10-én, azonban megtört a jég és a közelgő tavasz változást hozhat a község életében is. Ma már egyre többeknek van elege abból a diktatórikus vezetői stílusból, mely nagyon sok magyar többségű községet jellemez. Egyre világosabb a szakadék a gazdagodó polgármesterek és baráti tanácsosaik, és a mindennapi létfenntartásért küzdő, szegényedő nép között. Sokaknak van elegük a sikeresnek hazudott hivatalok korrupciós ügyeiből, adólejeink átláthatatlan és pazarló elköltéséből és egyre kevesebben vannak azok, akiket még meg lehet félemlíteni.

Ennek jegyében kezdi meg munkáját az Erdélyi Magyar Néppárt borsi szervezete, melynek elnökéül a jelenlévők Molnár Dezsőt, alelnökéül Fazakas Andrást, harmadik elnökségi tagnak pedig Richter Józsefet választották.

 

Az Erdélyi Magyar Néppárt Bihar megyei szervezete

Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria