Home » Hírek » Kárpát-medence » Mozogosításra buzdítják a felvidékieket: minden szavazat számít!

Mozogosításra buzdítják a felvidékieket: minden szavazat számít!

2012. 3. 8.
Megosztás:

A Kerekasztal koordinációs bizottsága az alábbi felhívást tette közzé a hétvégén esedékes előrehozott választások kapcsán:

A Szlovákiai Magyarok Kerekasztala a demokrácia, a parlamentarizmus és a jogérvényesítés híve. Ezért nagyon fontosnak tartja, hogy a parlamenti választáson minden szlovákiai magyar vegyen részt és szavazatával fejezze ki akaratát, kiket szeretne látni a parlamentben.

A választáson való részvétel olyan jog, amellyel élni kell. Mindenki maga dönt arról, hogy kik képviseljék a parlamentben. Ezt a döntést ne hagyjuk másokra!

Aki nem megy el szavazni, az is választ: ha nem érvényesíti szavazati jogát, elsősorban a parlamenti választásból kikerülő legerősebb pártot támogatja.

A Szlovákiai Magyarok Kerekasztala pártállástól függetlenül arra szólít fel mindenkit, hogy vegyen részt a választáson, és szavazatával járuljon hozzá családja, a szlovákiai magyarok, az ország és régiója jövőjének alakításához.

Egy szavazat kevésnek tűnik, de egy szavazat hiánya mindent eldönthet!

Szavazzon Ön is!

A Szlovákiai Magyarok Kerekasztala
Koordinációs Bizottsága

A Szlovákiai Magyarok Kerekasztala nyitott, politikai pártoktól független, önkéntes és informális intézmény, amely a szlovákiai magyar szervezetek egyeztető fóruma - olvasható a szervezet honlapján.

[Forrás: Néppárt.eu/Bumm.sk]
Gyorskereső
Videók
A Székelyek nagy meneteléséről a Duna Televízió Heti hírmondójában - 2013. október 27. Videógaléria