Képzeletbeli mérkőzéssel segítik a kórházakat a székelyföldi szurkolók

A jótékonysági akciót a csíkszeredai Lokálpatrióták, a sepsiszentgyörgyi Székely Légió futball- és kosárlabda-szurkolói, valamint a Transylvanian Fanatics szervezi.

A felhívás szerint a szurkolótáborok megszervezik az első székelyföldi képzeletbeli karitatív mérkőzést 2020. április 9-én a Sepsi OSK és az FK Csíkszereda között. A rendhagyó meccsre bárki jegyet válthat. A szurkolók a támogatói jegyekből begyűlt összeget a csíkszeredai és a sepsiszentgyörgyi kórháznak adományozzák. Egy belépő ára 15 lej, egy személy korlátlan számú jegyet vásárolhat április 9-ig.

Az utalás megjegyzés rovatában kérik, jelezzék: jegyár/bilete. Azoknak, akik igénylik, virtuális jegyet is kiállítanak, csak küldjék el a Sepsi OSK szurkolók hivatalos Facebook-oldalára üzenetben vagy a sepsioskszurkolokoldala@gmail.com e-mail-címre az átutalási bizonylatot, ők pedig visszaküldik a belépőt. A belépőt banki átutalással a következő számlaszámon lehet kiváltani: RO82 RNCB 0124 1153 3497 0001 (Asociatia Sepsi BC Fans, Swift: RNCBROBU).

„Gyertek, bizonyítsuk be, nincs az a stadion Székelyföldön, amit ne tudnánk megtölteni! Hajrá, Székelyföld! Hajrá, székelyek!” – olvasható a közösségi oldalon megjelent felhívásban.

(Forrás: 3szek.ro)

Megosztás